Proizvodi

ACS PocketMate


ACR38U PocketMate je znatno većih mogućnosti nego što bi se očekivalo od njega na prvi pogled. U njemu se nalazi čitač PC / SC i CCID pametne kartice formata kreditne kartice. Sa svojim elegantnim i inovativnim dizajnom te malmm volumenom pogodan je za mobilnu kao i za desktop upotrebu. Na čitateču je potrebno gurnuti srednji rotirajući dio u okomit položaj u odnosu na kućište i spreman je za umetanje pametne kartice. opširnije »


Gemalto

GEMALTO je vodeći međunarodni dobavljač rješenja za digitalnu sigurnost, posebno u području kontaktnih i beskontaktnih pametnih kartica i čitača. Sa svojim rješenjima već više od 10 godina uspješno zadovoljava potrebe klijenata na području telekomunikacija, financijskih institucija, zdravstva, javnog sektora, transporta i ostalih većih organizacija.
opširnije »

ActivIdentity

ActivIdentity sa svojim naprednim sigurnosnim rješenjima u Hrvatskoj već više od deset godina, pruža najvišu razinu računalne sigurnosti u financijskim institucijama, javnoj upravi te mnogim uspješnim hrvatskim tvrtkama. Rješenja tvrtke ActivIdentity uključuju čitače pametnih kartica, autorizacijske poslužitelje, generatore jednokratnih lozinki i pametne kartice te pametne USB ključeve.
opširnije »


LOK-IT

Memorijski USB ključ LOK-IT je iznimno siguran uređaj za pohranu i prijenos osjetljivih poslovnih i osobnih podataka. Privatnost i zaštita podataka u LOK-IT-u napravljeni su prema visokim vojnim standardima. Memorijski USB ključ LOK-IT nije samo prijenosni disk u obliku USB ključa, već i iznimno siguran uređaj za pohranu i prijenos osjetljivih poslovnih i osobnih podataka.
opširnije »

iStorage

Britanska tvrtka iStorage postaje  vodeći svjetski proizvođač iznimno sigurnih rješenja za pohranu i prijenos povjerljivih poslovnih i osobnih podataka. Kombinacija jake ovjere pristupa, jednostavnost korištenja i hardversko šifriranje podataka na prijenosnim diskovima iStorage diskGenie, pruža najviši stupanj zaštite od krađe, gubitka te neželjenog otkrivanja povjerljivih poslovnih ili osobnih podataka.
opširnije »


Precise Biometrics

Precise Biometrics je najveći proizvođač kombiniranih čitača pametnih kartica i otisaka prstiju s više od 125.000 proizvedenih i uvedenih čitača širom svijeta. Čitači Precise Biometrics Sense su nova generacija čitača otisaka prstiju. Ergonomski i moderno oblikovani, cjenovno iznimno pristupačni, dolaze u različitim izvedbama, uključujući kombinirani čitač za kontaktne ili beskontaktne pametne kartice i za otisak prsta, ili samo kao biometrijski uređaj.
opširnije »

Data Locker

Američka tvrtka Data Locker je ponuđač iznimno sigurnih rješenja za pohranu i prijenos povjerljivih poslovnih i osobnih podataka. Kombinacija snažne ovjere pristupa, jednostavnost za korištenja i hardverskog šifriranja podataka na prijenosnim  diskovima Data Locker nudi najviši stupanj zaštite od krađe, gubitka ili neželjenog otkrivanja povjerljivih poslovnih ili osobnih podataka.
opširnije »


Kanguru Solutions

Tvrtka Kanguru Solutions razvija i proizvodi obitelj sigurnih USB memorijskih ključeva USB Kanguru Defender i moderna rješenja za njihovo lokalno i daljinsko upravljanje. Sa sjedištem u Sjedinjenim Državama tvrtka Kanguru Solutions je pionir u svom području, sigurna  prijenosna rješenje za pohranu podataka razvija već više od dvadeset godina.
opširnije »