ACS PocketMate

Tvrtka Advanced Card Systems Ltd. (ACS) osnovana je 1995. i ubrzo postaje vodeća kompanija u azijsko-pacifičkoj regiji, a na svjetskoj razini svrstana je među tri najveća proizvođača čitača višenamjenskih pametnih kartica.

ACS razvija široku paletu visoko kvalitetnih čitača pametnih kartica, samih pametnih kartica te drugih srodnih proizvoda. Prodaje ih u više od 100 zemalja. Kao jedan od vodećih proizvođača u svom području ima tehnologiju, stručnost i globalne resurse osigurati jednostavnu primjenu pametnih kartica u različitim industrijama širom svijeta.

ACS proizvodi su: pametne kartice i operativni sustav za pametne kartice (COS), povezanih čitača pametnih kartica, u kombinaciji smart kartica i čitač otiska prsta, čitač kartica s tipkovnicom za PIN-om, beskontaktni čitač i čitač kartica s memorijom.

Čitač ACR38U PocketMate

PocketMate (ACR38U-TFC) je izuzetno praktičan čitač kartica klasičnih formata (ID-1).

ACR38U PocketMate je znatno većih mogućnosti nego što bi se očekivalo od njega na prvi pogled. U njemu se nalazi čitač PC / SC i CCID pametne kartice, formata kreditne kartice. Sa svojim elegantnim i inovativnim dizajnom te malim volumenom pogodan je za mobilnu kao i za desktop upotrebu. Na čitaču je dovoljno gurnuti srednji rotirajući dio u okomit položaj u odnosu na kućište i čitač je spreman za umetanje pametne kartice.

PocketMate je kompatibilan aa svim pametnim karticama elektronskog bankarstva u Hrvatskoj.

Opširnije