Kanguru Solutions

Tvrtka Kanguru Solutions razvija i proizvodi obitelj sigurnih USB memorijskih ključeva USB Kanguru Defender i moderna rješenja za njihovo lokalno i daljinsko upravljanje. Sa sjedištem u Sjedinjenim Državama tvrtka Kanguru Solutions je pionir u svom području, sigurna  prijenosna rješenje za pohranu podataka razvija već više od dvadeset godina.

Kanguru Defender ElitePrijenosni memorijski uređaj u obliku USB ključa jedan su od najvećih izazova informacijske sigurnosti. Većina zaposlenika koristi USB memorije za pohranu i prenošenje osjetljivih podatke, ali vrlo ih je lako izgubiti ili ukrasti. Posljedice izgubljenih poslovnih podataka mogu biti kobne, tako da sve više i više organizacija i pojedinaca zahtijeva šifriranje podataka na prijenosnim USB uređajima i kontrolu nad njima.

Pogledajte prezentaciju (engleski jezik)


Defender Elite

Kanguru Defender Elite - 2 black USB keysUSB memorijski ključ Kanguru Defender Elite nije samo prijenosni disk u obliku USB ključ, već se radi o sigurnosnom uređaj za pohranu i prijenos osjetljivih poslovnih i osobnih podataka. Privatnost i zaštita podataka u uređaju Kanguru Defender Elite ispunjava stroge sigurnosne standarde.

Šifriranje podataka na USB ključ Kanguru Defender Elite ne izvodi se softverski na računalu, već ga u realnom vremenu (on-the-fly),  izvodi snažni ugrađeni kriptografski procesor, sa 256-bitnom enkripcijom po AES standardu. Hardversko (on-the-fly) šifriranje osigurava brz pristup i manipulaciju podacima.

Čvrsto kućište ispunjeno epoksi smolom, štiti Kanguru Defender Elite od udaraca, oštećenja i vode. Ključne ispunjava standard FIPS 140-2 razine 2 i vodootporan je.

Kanguru Defender Elite je podržan na Windows, Mac OS X i Linux operacijskim sustavima. Ne zahtijeva instalaciju upravljačkog programa, stoga je njegovo korištenje brzo i jednostavno.

[Download not found]