Sigurnosna rješenja

Precise Biometrics je najveći proizvođač kombiniranih čitača pametnih kartica i otisaka prstiju s više od 125.000 proizvedenih i uvedenih čitača širom svijeta.

Čitači Precise Biometrics Sense proizvođača Precise Biometrics su nova generacija čitača otisaka prstiju. Ergonomski i moderno oblikovani, cjenovno iznimno pristupačni, dolaze u različitim izvedbama, uključujući kombinirani čitač za kontaktne ili beskontaktne pametne kartice i za otisak prsta, ili samo kao biometrijski uređaj.

Svi Precise Sense čitači dolaze u verziji sa poteznim senzorom, preko kojeg je potrebno povući prst ili sa senzorskom pločicom na koju se samo prisloni prst. Čitači s poteznim senzorom opremljeni su sa posebnom vodilicom prilagođenom početnicima i povremenim korisnicima biometrijske autentifikacije, dok modeli sa senzorskom pločicom funkcioniraju jednostavno, samo s jednim dodirom prsta.

Čitači Precise Biometrics Sense omogućuju biometrijsku zaštitu pristupana na računalo, lokalnu računalnu mrežu, server poduzeća ili do mrežnih servisa (cloud computing). Sve verzije su pogodne za korištenje u tvrtkama i organizacijama kao i za kućne korisnike, stoga za sve one koji su u potrazi za pristupačnim i jednostavnim rješenjem za biometrijsku autentifikaciju.

Svi čitači Precise Sense izvrsno rade s pametnom karticom Gemalto .NET Bio, koji po identifikaciji otisaka prstiju omogućuju pristup do digitalnih certifikata na pametnim karticama. Pametne kartice Gemalto .NET Bio rade s tehnologijom Match-on-Card (MOC), gdje se pohrana i postupak provjere otiska prsta u potpunosti provodi na pametnoj kartici. MOC tehnologija je savršeno prihvatljiva u smislu zaštite osobnih podataka, jer je korisnik sve informacije čuva isključivo na svojoj pametnoj kartici.


Čitač Precise Sense MC-S

Precise Sense Biometrics čitač MC-S je kombinirani čitač pametnih kartica i otisaka prstiju s poteznim senzorom kroz koji je potrebno povući prst.

Za preciznije očitanje čitač otiska prsta je opremljen posebnom vodilicom koja omogućuje još jednostavnije korištenje.
opširnije »

Čitač Precise Sense MC

Čitač Precise Sense MC je kombinirani čitač pametnih kartica i otisaka prstiju sa senzorskom pločicom, na koju je dovoljno prisloniti prst.

Čitač sa senzorom na dodir je vrlo pogodan za početnike kao i za napredne korisnike.
opširnije »

Čitač Precise Sense X-S

Čitač Precise Sense XS je samo čitač otisaka prstiju (nema ugrađen čitač pametnih kartica) s poteznim senzorom preko kojeg se povlači prst.

Za preciznije očitanje čitač otiska prsta je opremljen posebnom vodilicom koja korištenje čini još jednostavnijim.
opširnije »